Feina alumnes incorporació tardana / Tareas alumnos de incorporación tardíaBon dia nins i nines!

Aquí vos deix la feineta d'aquesta setmana que na Silvia ha preparat pels alumnes d'incorporació tardana que surten amb ella a treballar continguts bàsics de llengua catalana. 


Pels nins i nines que no soleu anar amb ella, també vos convid a fer-ho! A tots ens vendrà genial tant per no estar avorrits com per no oblidar-nos de res.


El dossier està pensat per a que cada dia es facin 2 fulles. 

Quan hagueu fet la feina li podeu fer una foto i ho enviau al seu correu electrònic per a que ella vegi lo molt que esteis aprenent i vos ho pugui corregir. El seu correu electrònic és silvia.gonzalez@ceipcasserres.org------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


¡Buenos días niños y niñas!

Aquí os deje las tareas que esta semana Silvia ha preparado para los alumnos de incorporación tardía que salen con ella a trabajar contenidos básicos de lengua catalana.

Para los niños y niñas que no soléis ir con ella, ¡también os invito a hacerlo! A todos nos vendrá genial tanto para no estar aburridos como para no olvidarnos de nada.

El dossier está pensado para que cada día se hagan 2 hojas.

Cuando hayáis hecho el trabajo, le podéis hacer una foto y lo enviáis a su correo electrónico para que ella vea lo mucho que esta
is aprendiendo y os lo pueda corregir. 


Su correo electrónico es silvia.gonzalez@ceipcasserres.orgComentaris

Entrades populars d'aquest blog

ADÉU ANDREA, MIL GRÀCIES PER TOT!!