Feines pels dies 6, 7 i 8 d'abril / Trabajo para los días 6, 7 y 8 de abril
Bon dia nins, nines, mamàs i papàs!

Com vos ha anat el cap de setmana? Estic convençuda que molt bé! Sabem que ara ens toca quedar-nos en casa i això tots ho estau fent genial. Ja veureu que aquest esforç que esteim fent serveix perquè d'aquí res estiguem de nou fent vida normal. Sou tots uns campions i campiones!

Durant aquestes tres darreres setmanes heu treballat de meravella des de casa, que ho he vist jo a totes les fotos i vídeos que han anat enviant les vostres famílies!
😊 És per això que els mestres de Cas Serres volem recompensar-vos, i en aquests 3 dies que queden abans de les vacances de Pasqua, us hem cercat unes activitats molt creatives i xulíssimes que us volem recomanar! 

Us animeu nins, nines, mamàs i papàs?

Aquí van aquestes activitats! Si no teniu algun dels materials de les activitats o jocs proposats, utilitzeu l'enginy i a veure què podeu utilitzar en el seu lloc!

Anglès


Hello!!! Com estau? per aquesta setmana us he creat una pestanya nova al Site d'anglès que possa GAMES (https://sites.google.com/view/suclass/games). Allí trobareu diferents activitats que podeu fer. La primera és "Where is the...?" on haureu de trobar els objectes que us posen baix la imatge. Hi ha moltes...
La segona activitat és un "Hangman" (el penjat o ahorcado en castellà). Clicau al tema que voleu i després haureu d'anar clicant les lletres per esbrinar quina és la paraula.
I la tercera és una manualitat relacionada amb Easter. Si voleu, podeu fer un Easter Bunny així com surt a la imatge o utilitzant la vostra imaginació. 
LET'S GO AND HAPPY EASTER!!


Religió

Balla i canta la cançó “ L'amor de Déu és meravellós”. Ensenya a la teva família la coreografia.
En l'enllaç podràs escoltar la cançó i seguir la coreografia:

Escolta el relat de la rentada dels peus i dibuixa a Jesús amb els seus amics.
Conte : https://www.youtube.com/watch?v=PMJzj

T'agraden els trenca closques? Aquí tens un enllaç perquè puguis jugar!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¡Buenos días chicos, chicas, mamás y papás!

¿Cómo os ha ido el fin de semana? ¡Estoy convencida de que muy bien! Sabemos que ahora nos toca quedarnos en casita y eso todos lo estáis haciendo genial. Ya veréis que este esfuerzo que estamos haciendo sirve para que de aquí nada estemos de nuevo haciendo vida normal. ¡Sois todos unos campeones y campeonas!

Durante estas tres últimas semanas habéis trabajado de maravilla desde casa, ¡que lo he visto yo en todas las fotitas y videos que han ido enviando vuestras familias! 😊 Es por eso por lo que los maestros de Cas Serres queremos recompensaros, y en estos 3 días que quedan antes de las vacaciones de Pascua, ¡os hemos buscado unas actividades muy creativas y chulísimas que os queremos recomendar! 

¿Os animáis chicos, chicas, mamás y papás?

¡Allá van esas actividades! Si no tenéis alguno de los materiales de las actividades o juegos propuestos, utilizad el ingenio y ¡a ver qué podéis utilizar en su lugar!
Inglés

Hello!!! Como estau? Para esta semana os he creado una pestaña nueva en el Site de inglés que pone GAMES (https://sites.google.com/view/suclass/games). Allí encontraréis diferentes actividades que podéis hacer. La primera es "Where is the...?" donde tendréis que encontrar los objetos que os pone bajo la imagen. Hay muchas...

La segunda actividad es un "Hangman" (el ahorcado en castellano). Clicáis al tema que querais y después tendréis que ir clicando las letras para averiguar cuál es la palabra.

Y la tercera es una manualidad relacionada con Easter. Si quereis, podéis hacer un Easter Bunny así como sale a la imagen o de otra manera utilizando vuestra imaginación.

LET'S GO AND HAPPY EASTER!!
Religión

Baila y canta la canción “ El amor de Dios es maravilloso”. Enseña a tu familia la coreografía.
En el enlace podrás escuchar la canción y seguir la coreografía:
https://www.youtube.com/watch?v=6t9vobhh1xc

Escucha el relato del lavado de los pies y dibuja a Jesús con sus amigos.
Cuento : https://www.youtube.com/watch?v=pmjzj

¿Te gustan los rompecabezas? ¡Aquí os dejo el enlace para que podáis jugar!
http://es.hellokids.com/c_24417/juegos-gratuitos/rompecabezas-deslizantes/rompecabezas-semana-santa/rompecabezas-campana
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ADÉU ANDREA, MIL GRÀCIES PER TOT!!