Feines pels dies 19 i 20 de març / Trabajo para los días 19 y 20 de marzo
Bon dia nins i nines!
Com estan anant aquests dies per casa? Esper que bé i que pogueu aprofitar per a treballar una miqueta i per a jugar molt més! A continuació, vos deix la feineta per a dijous i divendres d'aquesta setmana. Ànim!DIJOUS 19 DE MARÇ DEL 2020


Anglès

Pel que fa a anglès, haureu d'anar al side d'anglès ( https://sites.google.com/view/suclass/2nd?authuser=0), . Allí trobareu vídeos i activitats relacionades amb el tema que estam treballant a l'aula. Els dies que tenim anglès a l'escola, heu d'entrar i mirar els vídeos (intentant repetir el que diuen) i treballar algunes activitats. Aniré afegint més al llarg dels dies. Qualsevol dubte, enviau-me un correu: su.noguera@ceipcasserres.org  Molts d'ànims i a seguir treballant!! Matemàtiques

Vos enrecordau de les unitats, desenes i centenes? Aquí vos deix un enllaç perquè el repassem una miqueta!

Castellà

Què vos pareix si continuam amb el nostre diari de superherois i superheroines? Recorda deixar un espai després del que vares escriure ahir i comença posant la data. Després d'això, explica què tal el teu dia.Educació física

Hola a tots i a totes, per a aquests dies només heu de seguir les indicacions que vos van marcant en es video que teniu a continuació:
Ja se que només tenim dos sessions a la setmana, però si ho podeu repetir 5 dies a la setmana estiria molt be (3 dies-descans-dos  dies-descans). Si no els repetiu idèntics, no passa res, lo important és intentar-ho.
Si voleu ampliar o canviar el repertori d’exercicis, podeu fer el mateix amb el vídeo que trobareu al següent enllaç:
Pablo.
DIVENDRES 20 DE MARÇ DEL 2020Música

Escoltar música clàssica dels següents compositors:

- Wolfgang Amadeus Mozart
- Ludwing van Beethoven
- Johann Sebastian Bach
- Fréderic Chopin
- Etc.

Aquests estils musicals ens ajudaran a estar més tranquils a casa però si el que volem és moure l'esquelet, s'hauria de poder jugar al Just Dance. Seguint aquest enllaç podreu trobar més propostes

Per acabar, cantar ens ajudarà a poder estar més anímics i així serà una bona excusa per recordar tot allò que hem après durant aquests mesos.

David.


Matemàtiques

Un poquet de càlcul mental per encalentir motors! 😊


Vos fa ganes un SUDOKU? A mi m'encanten. Ja veureu que quan comenceu a jugar, vos enganxareu!


Català


Mirau quin conte m'han enviat! Escoltau-lo 2 vegades atentament.


Ja sabeu que és molt important que tots ens quedem a casa per a poder vèncer al virus. Què us sembla si feu una pancarta per a penjar en la finestra o al balcó de casa? Així quan la gent la vegi des del carrer, sabrà que el que toca és quedar-se en casa per uns dies i que d'aquesta manera, tot sortirà bé!

Mirau, aquí teniu un exemple.
Les nostres finestres i balcons amb aquest super missatge i aquest dibuixet de l'arc de Sant Martí quedaran precioses!

Seria genial si m'enviau al correu beatriz.sureda@ceipcasserres.org una foto amb el vostre cartell penjat on se vos vegi a voltros també! Les publicaré al bloc i així tots vos veis!
Junts podem! Castellà

Continuam escrivint el nostre diari. Segur que al llarg del dia feis moltes coses que podeu explicar!
Recorda deixar un espai després del que vas escriure ahir i comença posant la data.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------¡Buenos días chicos y chicas!
¿Cómo están yendo estos días por casita? ¡Espero que bien y que podáis aprovechar para trabajar un poquito y para jugar mucho más!
A continuación, os dejo el trabajito para jueves y viernes de esta semana. ¡Ánimo!
JUEVES 19 DE MARZO DEL 2020


Inglés

En cuanto a inglés, tendréis que ir al side de inglés https://sites.google.com/view/suclass/p%C3%A1gina-principal), y tenéis que clicar a las tres rayitas de arriba a la izquierda y buscar vuestro curso. Allí encontraréis vídeos y actividades relacionadas con el tema que estamos trabajando en el aula. Los días que tenemos inglés en la escuela, tenéis que entrar y mirar los vídeos (intentando repetir lo que dicen) y trabajar algunas actividades. Iré añadiendo más a lo largo de los días. Cualquier duda, enviadme un correo: su.noguera@ceipcasserres.orgMatemáticas

¿Os acordáis de las unidades, decenas y centenas? ¡Aquí os dejo un enlace para que lo repasemos un poquito!
Castellano

¿Qué os parece si continuamos con nuestro diario? Recuerda dejar un espacio después de lo que escribiste ayer y empieza poniendo la fecha. Después de eso, ¡cuenta qué tal tu día!


Educación Física
Hola a todos y todas, para estos días simplemente tenéis que seguir las indicaciones que os van marcando en el vídeo que tenéis a continuación:
Se que sólo tenemos dos sesiones a la semana, pero si queréis lo podéis repetir 5 días de la semana (3 días-descanso-dos días-descanso). Si no los repetís idénticos, no pasa nada, lo importante es intentarlo.
Si queréis ampliar o

Pablo.VIERNES 20 DE MARZO DEL 2020


Música

Escuchar música clásica de los siguientes compositores:

- Wolfgang Amadeus Mozart
- Ludwing van Beethoven
- Johann Sebastian Bach
- Fréderic Chopin
- Etc. 

Estos estilos musicales nos ayudarán a estar más tranquilos en casa pero si lo que queremos es mover el esqueleto, podemos jugar al Just Dance. Siguiendo este enlace podrás encontrar más propuestas: 

Para acabar, cantar nos ayudará a poder estar más anímicos y será una buena excusa para recordar todo lo que hemos aprendido durante estos meses.

David.


Matemáticas

¡Un poquito de cálculo mental para arrancar motores! 😊

¿Os apetece un SUDOKU? A mi me encantan. Ya veréis que cuando empecéis a jugar, ¡os vais a enganchar!Catalán

¡Mirad qué cuento me han enviado! Escuchádlo 2 veces atentamente. Ya sabéis que es muy importante que todos nos quedemos en casa para poder vencer al virus, ¿qué os parece si hacéis una pancarta para colgar en la ventana o en el balcón de casa? Así cuando la gente la vea desde la calle, sabrá que lo que toca es quedarse en casita por unos días y que de esta manera, ¡todo va a salir bien!

Mirad, aquí tenéis un ejemplo.
¡Nuestras ventanas y balcones con este súper mensaje y este dibujito del arcoiris van a quedar preciosas!
¡Seria genial si los papis me envían a mi correo beatriz.sureda@ceipcasserres.org una foto con vuestro cartel colgado donde se os vea a vosotros también! ¡Las publicaré en el blog y así os veis!
¡Juntos podemos!


Castellano

Seguimos escribiendo nuestro diario. ¡Seguro que a lo largo del día hacéis muchas cosas que podéis explicar!
Recuerda dejar un espacio después de lo que escribiste ayer y empieza poniendo la fecha.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ADÉU ANDREA, MIL GRÀCIES PER TOT!!