Feines pels dies 16, 17 i 18 de març / Trabajo para los días 16, 17 y 18 de marzoBon dia nins i nines!
Com ja sabeu aquestes dues properes setmanes no anirem a l’escola però… què us sembla si duim l’escola a casa? 😊 i el que és millor estimats meus, què us sembla si utilitzam l’ordinador, la Tablet o el mòbil per fer algunes de les feinetes? A jo m’encanta la idea! Esper que a vosaltres també!
Per les feinetes que us he preparat per aquests dies necessitam el següent material que de ben segur teniu a casa:
-Llapis i goma.
-Colors.
-Llibreta o fulls per a poder escriure.
-Ordinador o tablet o móvil.

Estau preparats???? Idò comença’m! Ara us explicaré la feina per cada dia!


DILLUNS 16 DE MARÇ DEL 2020

Matemàtiques.

Farem una miqueta de càlcul mental per encalentir els nostres cervellets! Clica a l’enllaç següent i comença pel NIVEL 1.

Ara toquen 3 problemes! Veureu què fàcils per vosaltres! Recordau les passes per resoldre problemes:
1) Llegir 3 vegades el problema.
2) Quina és la pregunta?
3) Escric les dades. Aquestes són els números i de quina cosa s’està parlant (de patates? de cromos? de pilotes?)
4) He de sumar o restar?
5) Faig l’operació.
6) Escric la resposta LLARGA!


Castellà.

Recordau què és una oració no és vera? Segur que heu contestat correctament! Una oració es un conjunt de paraules que tenen sentit!  Cacatua plou taula. Aquestes 3 paraules són una oració? Nooo, es clar que no perquè no tenen sentit!
Idò ara que ja hem repassat, a ordenar paraules d’una oració!


Què us sembla si escrivim cada dia allò que anem fent a casa? Li podem dir El diari del superheroi o superheroïna _________(nom)______.
Per a això necessitem una fulla que serà la portada i en la qual ens dibuixarem a nosaltres com a superherois. Mira la que jo he fet:
En la primera fulla del nostre diari escriurem la data llarga i explicarem en 4 o 5 línies què és el que hem fet durant aquest dia. Mireu com he començat jo el meu:


Català.

Estimats m’encanta aquest conte que vos deix a continuació! Es titula La zebra Camila i m’agradaria que l’escolteu 2 vegades atentament. Què vos pareix si ara contau el conte a la vostra família? Segur que ho expliques super bé i passau junts una bona estoneta!

https://www.youtube.com/watch?v=0SwDf-hlWbU

Després de contar el conte pots fer un dibuix sobre ell. Recorda que en la fulla has de posar la data i el teu nom.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


¡Buenos días chicos y chicas!
Como ya sabéis estas dos próximas semanas no iremos a la escuela pero… que os parece si llevamos la escuela a casa? 😊 y lo que es mejor queridos míos, qué os parece si utilizamos el ordenador, la Tablet o el móvil para hacer algunas de los trabajitos? ¡A mí me encanta la idea! ¡Espero que a vosotros también!
Para los trabajitos que os he preparado estos días necesitamos el siguiente material que seguro tenéis en casa:

-Lápiz y goma.
-Colores.
-Libreta u hojas para poder escribir.
-Ordenador o Tablet o móvil.

¿¿¿¿Estáis preparados???? ¡Pues empezamos! ¡Ahora os explicaré el trabajo para el lunes, martes y miércoles!

LUNES 16 DE MARZO DEL 2020

Matemáticas.


¡Haremos un poquito de cálculo mental para calentar nuestros cerebritos! Clica en el enlace siguiente y empieza por el NIVEL 1.


¡Ahora tocan 3 problemas! ¡Veréis qué fáciles para vosotros! Recordad los pasos para resolver problemas:
1) Leer 3 veces el problema.
2) ¿Cuál es la pregunta?
3) Escribo los datos. Estos son los números y de qué cosa se está hablando (¿de patatas? ¿de cromos? ¿de pelotas?)
4) ¿Tengo que sumar o restar?
5) Haz la operación.
6) Escribo la respuesta LARGA.Castellano.

¿Recordáis qué es una oración verdad? ¡Seguro que habéis contestado correctamente! ¡Una oración es un conjunto de palabras que tienen sentido! Cacatúa llueve mesa. ¿Estas 3 palabras son una oración? ¡Nooo, claro que no! ¡No tienen sentido!
Pues ahora que ya hemos repasado, ¡a ordenar palabras de una oración!


¿Qué os parece si escribimos cada día aquello que vamos haciendo en casa? Le podemos llamar El diario del superhéroe o superheroína _________(nombre)______.
Para ello necesitamos una hoja que será la portada y en la que nos dibujaremos a nosotros como superhéroes. Mira la que yo he hecho:


En la primera hoja de nuestro diario escribiremos la fecha larga y explicaremos en 4 o 5 líneas qué es lo que hemos hecho durante ese día. Mirad como he empezado yo el mío:

Catalán.

Queridos míos, ¡me encanta este cuento que os dejo a continuación! Se titula La cebra Camila y me gustaría que lo escucharais 2 veces atentamente. ¿Qué os parece si ahora contáis el cuento a vuestra familia? ¡Seguro que lo explicáis muy bien y pasáis juntos un buen ratito!


Después de contar el cuento puedes hacer un dibujo sobre él. Recuerda que en la hoja debes poner la fecha y tu nombre.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DIMARTS 17 DE MARÇ DEL 2020


Anglés

Pel que fa a anglès, haureu d'anar al side d'anglès ( https://sites.google.com/view/suclass/p%C3%A1gina-principal), i heu de clicar a les tres ratlletes de dalt a l'esquerra i buscar el vostre curs. Allí trobareu videos i activitats relacionades amb el tema que estam treballant a l'aula. Els dies que tenim anglès a l'escola, heu d'entrar i mirar els videos (intentant repetir el que diuen) i treballar algunes activitats. Aniré afegint més al llarg dels dies. Qualsevol dubte, enviau-me un correu: su.noguera@ceipcasserres.org  Molts d'ànims i a seguir treballant!! 
😍💪

Matemàtiques.

Què tal si començam fent unes sumes i restes? A continuació teniu l'enllaç per a anar practicant. Ves fent per ordre començant per l'AVIÓ NIVELL 1 i si t'ha anat bé prova amb el NIVELL 2. Després feix el mateix clicant on surt l'ULL i on surt la BOMBA. Veuràs què divertit!Ara farem tres problemes més. Recorda els passos per a resoldre'ls!
1) Llegir 3 vegades el problema.
2) Quina és la pregunta?
3) Escric les dades. Aquestes són els números i de quina cosa s’està parlant (de patates? de cromos? de pilotes?)
4) He de sumar o restar?
5) Faig l’operació.


6) Escric la resposta LLARGA!
Castellà


El diari del superheroi o superheroïna _________(nom)______. Vos sembla si continuem fent el nostre diari? Utilitzarem la mateixa fulla en la qual ahir vam començar a escriure què vam fer el dilluns. Deixem un espai en blanc i posem la data d'avui. Ara ja pots escriure què és el que has fet!


Català
A continuació teniu un enllaç per a repassar les oracions en les quals heu d'ordenar paraules.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MARTES 17 DE MARZO DEL 2020


Inglés

En cuanto a inglés, tendréis que ir al side de inglés https://sites.google.com/view/suclass/p%C3%A1gina-principal), y tenéis que clicar a las tres rayitas de arriba a la izquierda y buscar vuestro curso. Allí encontraréis videos y actividades relacionadas con el tema que estamos trabajando en el aula. Los días que tenemos inglés en la escuela, tenéis que entrar y mirar los videos (intentando repetir lo que dicen) y trabajar algunas actividades. Iré añadiendo más a lo largo de los días. Cualquier duda, enviadme un correo: su.noguera@ceipcasserres.org
Muchos ánimos y a seguir trabajando!! 💪😍


Matemáticas

¿Qué tal si empezamos haciendo unas sumas y restas? A continuación tenéis el enlace para ir practicando. Ve haciendo por orden empezando por el AVIÓN NIVEL 1 y si te ha ido bien prueba con el NIVEL 2. Después haz lo mismo clicando donde sale el OJO y donde sale la BOMBA. ¡Verás qué divertido!

Ahora vamos a hacer tres problemitas más. ¡Recuerda los pasos para resolverlos!
1) Leer 3 veces el problema.
2) ¿Cuál es la pregunta?
3) Escribo los datos. Estos son los números y de qué cosa se está hablando (¿de patatas? ¿de cromos? ¿de pelotas?)
4) ¿Tengo que sumar o restar?
5) Haz la operación.
6) Escribo la respuesta LARGA.

Castellano

El diario del superhéroe o superheroína _________(nombre)______. ¿Os parece si continuamos haciendo nuestro diario? Vamos a utilizar la misma hoja en la que ayer empezamos a escribir qué hicimos el lunes. Dejamos un espacio en blanco y ponemos la fecha de hoy. ¡Ahora ya puedes escribir qué es lo que has hecho!


Catalán

A continuación tenéis un enlace para repasar las oraciones en las que tenéis que ordenar palabras.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------DIMECRES 18 DE MARÇ DEL 2020


Matemàtiques.

En una fulla copia les següents sumes i restes i resol-les. Veureu que hi ha tres nivells. Comença pel nivell 1 (sumes i restes sense portar) i quan acabis passa al 2 (sumes i restes portant). Ànim que segur que arribes al nivell 3! A veure si trobes la trampeta 😊
Castellà

Llegir un dels llibres de la nostra biblioteca d'aula que vos vàrem repartir el divendres. Si no vareu venir el divendres, trieu un que us agradi dels que tingueu a casa i llegiu-lo.


Català

Us venen de gust unes quantes endevinalles? Vos deixo aquí l'enllaç, a veure quantes us sabeu! Comença pel nivell DEBUTANTS a veure què tal et va. T'atreveixes amb els següents nivells? Perquè passa al següent!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MIÉRCOLES 17 DE MARZO DEL 2020Matemáticas

En una hoja copia las siguientes sumas y restas y resuélvelas. Veréis que hay tres niveles. Empieza por el nivel 1 (sumas y restas sin llevar) y cuando acabes pasa al 2 (sumas y restas llevando). ¡Ánimo que seguro que llegas al nivel 3! A ver si encuentras la trampita 😊
Castellano

Leer uno de los libros de nuestra biblioteca de aula que os repartimos el viernes. Si no vinisteis el viernes, elegid uno que os guste de los que tengáis en casa y leedlo.


Catalán

¿Os apetecen unas cuantas adivinanzas? Os dejo aquí el enlace, ¡a ver cuántas os sabéis! Empieza por el nivel DEBUTANTS a ver qué tal te va. ¿Te atreves con los siguientes niveles? ¡Pues pasa al siguiente!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ADÉU ANDREA, MIL GRÀCIES PER TOT!!